De Blije Bus

De Blije Bus is een initiatief van ons, Pieter en Nienke van der Haak. Wij houden ervan om samen leuke ervaringen op te doen en willen jullie dat ook meegeven met onze mooie volkswagen bus. Daarnaast zijn we zelf verliefd op deze busjes. De vrijheid, maar ook de eenvoud en het gemak. WIj rijden dagelijks overigens in een Volkswagen T4 camper. Dit is een ideale auto met heel veel ruimte en je kunt als je wilt zo vertrekken voor een weekendje kamperen. 

De Blije Bus is ontstaan vanuit liefde voor dit leuke volkswagenbusje, oftewel het Hippiebusje. Zodra je zo'n mooi authentiek Volkswagenbusje ziet rijden word je blij. Het gevoel van vrijheid, de lol van het rijden met een luchtgekoelde motor delen we sinds 2010 met vele anderen. 

 

Nienke

Nienke is eigenaar van haar bedrijf VoiceOverNienke! Zij is stemacteur en voiceover. Daarnaast is ze trainer, trainingsacteur en managementprikkelaar. Al deze activiteiten worden verbonden door 1 rode lijn: duidelijk je boodschap naar voren brengen. In training & coaching doet ze dat door anderen ook te helpen beter in hun (werk)vel te komen en als voice-over staat zij voor een heldere en enthousiaste stem. Maar schrijven over een stem is wat lastig, dat moet je horen: Wil je meer van haar en haar werk weten & horen? Check dan de site van VoiceOver Nienke!

Pieter

Pieter is auteur van diverse managementboeken en geeft leiding aan P&A talentontwikkeling.com. Een bureau voor communicatie/leiderschapstrainingen, team- en organisatieontwikkeling. De slogan van P&A Talentontwikkeling is: Ontwikkel je Talent, organiseer je Zwaktes! Met andere woorden, schenk vooral aandacht aan datgene wat je goed kunt en hou op met werken aan je zwakke punten. Dat kost vaak bergen energie zonder dat het iets oplevert. 

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Lees ervaringen

Ontdek wat jouw voorgangers beleefd hebben met onze bus.

Ervaringen lezen

Contact

Blije Bus
Voortmansweg 47
7523 CW Enschede - Nederland
info@retroweekend.nl
(+31) (0)6 21 885 833